Tuesday, November 30, 2010

KOZARC

Evo, dok ne podignem lijenu guzicu i ne napišem raport iz Dravograda, objasnit ću vam kako je nastala slovenska riječ kozarc (to znači čaša, ne bi vjerovali, jel).















+















=

















I za kraj krucijalno pitanje, jel bi vi rađe rekli čaša ili kozarc!?!

Wednesday, November 10, 2010

Well, what do we have here ...

While we wait for that tour report we got some unreleased and rare photos to share ...let's see



Junk messiah is
in town,army is ready
















No comment

























Same asshole,different shit :D


























The Snake is angry
and it's trying to
cut his finger











Now he is happy
beacuse he can
play in the van and
dream about
driving Cola truck

















Interesting photo :D













Again he plays
in car but this time
his dream is
about getting one
some day to drive
around Dugave
and listen loud music











And after all that
dreaming he bought a tank
beacuse they were shooting
on his area and Travno and
he want's to be ready next time.


ahahahahaahahah








Looks like somebody
needed help in the bush
Why?For What?
You'll never find out

Tuesday, November 9, 2010

SISAČKI LABUD

Ma, jučer mi je bila puna kiflica svega! No, vozeći se u koka kolinom kamionu bespućima white trash selendri oko Pokupskog i Velike Gorice, prošao sam pored (ne i kroz, nažalost) Zgurić Brda, te kolijevke Zgurićevih predaka i jedinog mjesta gdje je Zgurić mogao slobodno da hoda i voli. To me ipak malo podiglo i pozitivno oraspoložilo kao i Zgurin sms (iz kojeg sam i nabacio ovaj citat o Zgurić Brdu, jer od kud bi ja jebote to znao (iako sam monah, nisam baš upoznat sa svakom selendrom (Zgura, bez uvrede :)). Tu je i fotka sisačkog labuda kojeg mi je također poslao Zgura d Buldožder, pa nek se zna, da Snejkova armija labudova čuva i Sisak! The Snake The Swan


Friday, November 5, 2010

NAJAVA ZA GIG U DRAVOGRADU!

Yo, yo, whassap madafakrs!?! Evo, da najavim gigovaču u Mini Kinu u Dravogradu 13.-og Studenog (iliti Novembar) a sviraju zagrebački punxi Passive Aggressive (www.myspace.com/passivepunx) i zagrebačko sisačko čakovečki prljavi rokenroleri Junk Messiah. Možda će netko komentirati da je bezveze što je ovaj gig na isti datum kad je i anti-fa fest u Puli, ali budimo iskreni, da i nema nikakvog hace-kurac-palac-punk događanja na taj datum, koliko bi vas došlo u Dravograd na još jedan DIY hc/punk gig!?! I ja mislim. Zatim, ful mi je drago da sviramo sa momcima iz Passive Aggressive jer znam da se mi njima sviđamo a i oni se nama sviđaju, pa eto, napokon da i zasviramo negdje zajedno i to gdje drugdje nego u hc/punk meki, u Dravogradu, duh! Ovom prilikom im se još jednom zahvaljujem/o i na tome što su se iscimali da oba benda imaju prijevoz autom, d tenks! Zatim, The Path Of The Snake kasete su gotove i premijerno će biti razdilane u Dravogradu, jea bejbi jea! I još da kažem da nam se bliži još jedna svirka 26.-og 11.-og a možda i još jedna u 12.-om mjesecu ali neću još ništa o tome dok ne bude ziher i da ne ureknem, jel. No, svi vi koji na last fm-u svršavate i režete žile na Junk Messiah, biti ćete na vrijeme obavješteni, ahahahahaha! To je to, I Am The Snake!
PS - HC Mirna i Mini Kino crew rade ovaj gig a Mičo d Monkey je radio plakat, nek se zna...